IntellinQ
Spatial Data Management

Januari 2016: Crotec en IntellinQ lanceren C-SAM centraal (in Dutch)

Crotec en IntellinQ hebben de handen ineen geslagen om het antwoord op deze uitdagingen te geven. Bij een aantal gemeenten is en wordt deze oplossing al succesvol geïmplementeerd.

 

C-SAM centraal, hét kloppende Geo hart.

Veel lokale overheden vragen zich af hoe de BGT data, in combinatie met alle andere gemeentelijke geo-informatie én basisregistraties te ordenen, slim te combineren, te beheren en beschikbaar te stellen. Actueel en betrouwbaar. De Geo huishouding van lokale overheden vereist daartoe een vergaande integratie van alle beschikbare systemen en data. Informatie, ontstaan uit de juiste combinatie van actuele data, moet altijd en overal beschikbaar zijn voor alle partijen en belanghebbenden. Tegelijkertijd dienen de gemeenten de KING - GEMMA standaarden en strenge beheer- en veiligheidsaspecten toe te passen.

Crotec

Crotec is dé Geo leverancier die inmiddels twaalf jaar bekend is met de tweehonderd RoTotaal klanten en de C-SAM lijn die bestaat uit een generieke objecten module, C-SAM beheer BGT voor de opbouw en het beheer van de BGT en C-SAM Publiceer. Vol trots voegt Crotec hier nu C-SAM centraal, hét kloppende Geo-informatie hart, aan toe.

IntellinQ

IntellinQ is een relatief jong Rotterdams bedrijf en producent van de GeolinQ software. GeolinQ zet een nieuwe standaard voor het beheer van geografische gegevens. IntellinQ is twee jaar geleden gestart met als initiële klant Jeppesen Marine, een dochteronderneming van Boeing. Voor hen is een oplossing ontwikkeld voor het beheer en raadplegen van enorme point-clouds van de zeebodem welke als basis voor navigatieproducten worden gebruikt. Concepten voor het beheer van grote hoeveelheden geografische gegevens, flexibele datamodellering, automatisch configureren van databases via middleware zijn de basis voor GeolinQ en C-SAM centraal.